Mercedes-AMG Petronas F1 2020 Valtteri Bottas

Valtteri Bottas maakte zijn F1 debuut bij Williams in 2013 en werd al snel een deel van de familie. Punten en podiumplaatsen volgden en deze betrouwbare rijder verzamelde zelfs de meeste punten zonder overwinning, een record waar hij een hekel aan had, maar dat toonde zijn bekwaamheid. Het feit dat de Fin zo'n puntenmachine was, zorgde ervoor dat hij plotseling promoveerde naar de meest begeerde stoel in de F1 - Nico Rosberg's vacante kampioenschapswinnende stoel bij Mercedes.
Valtteri Bottas maakte zijn F1 debuut bij Williams in 2013 en werd al snel een deel van de familie. Punten en podiumplaatsen volgden en deze betrouwbare rijder verzamelde zelfs de meeste punten zonder overwinning, een record waar hij een hekel aan had, maar dat toonde zijn bekwaamheid. Het feit dat de Fin zo’n puntenmachine was, zorgde ervoor dat hij plotseling promoveerde naar de meest begeerde stoel in de F1 – Nico Rosberg’s vacante kampioenschapswinnende stoel bij Mercedes.